Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 127 (6/5): Fotografiskt

Visst är det så att det fallit snö uppåt landet i veckan som snart är slut? Här i Skåne har jag inte sett någon, men det har däremot varit riktigt kallt så att jag fick plocka fram vinterkappan igen. Så det kanske inte är alldeles fel att publicera den här snöiga bilden jag tog för några månader sedan när jag passade på att besöka Fotografiska museet vid en resa upp till Stockholm.

Fast idag blev det lite varmare igen och jag satt faktiskt ute och åt på lunchen – utan vinterkappa.

Förra veckan deltog följande fönsterfotografer:
larans
Della
Lena
Rajson
Anna
Karin
Birgitta
Mad World
Bittens bilder
Pysselfarmor
Caroline L (ny)
bjorgnin
Erik ”Semlan”
Ninni/fotografia
Lisa
Jah Hollis
heksann
Klimakteriehäxan
Ninnie
Pumita

Vill du också vara med i Veckans fönster? Här är reglerna:

  • På torsdagar, ganska sent på kvällen, publicerar jag vilket temat blir.
  • På fredagar, ganska sent på kvällen, lägger jag upp ett fönsterfoto på temat.
  • Publicera därefter ditt fönster på din blogg och lämna en kommentar till mitt fönsterfoto så att andra hittar rätt till dig. Länka samtidigt hit så att andra hittar fler fönsterfotografer.
  • Vill du även lägga upp en liten Veckans fönsterlogga hittar du mina loggor här.
  • Glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Skriv den gärna direkt i din kommentar.
  • Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka.
  • Du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.

Vill du bidra med temaförslag är du välkommen att maila ditt förslag till mig på ompio57(snabela)gmail(punkt)com där du byter ut orden inom parenteserna (och stryker parenteserna!) till motsvarande tecken.


Andra bloggar om: , , , , ,