Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 128 (13/5): Valfritt

Först en upprepning av min efterlysning:
Det var mycket segt och krångligt på blogg.se förra helgen och en bit in på veckan, vilket innebar att kommentarer och inlägg tog extra lång tid på sig att publiceras. Jag hoppas det inte ska hända igen, men vill förvarna om att så skulle kunna ske. Min blogg ligger ju fortfarande hos blogg.se och jag har bara en s.k. pekning till mitt domännamn. Nu söker jag efter någon med kunskaper i hur man kan föra över hela min fotoblogg till wordpress på webbhotell hos binero. Är det någon som vill hjälpa mig? Eller känner någon som skulle kunna göra det? Mot betalning förstås.

Den här bilden tog jag i Köpenhamn den första dagen i maj.


Förra veckan deltog följande fönsterfotografer:
Birgitta
Leena
larans
Anna
heksann
Karin
Ninni/fotografia
Rajson
Mad World
Bittens bilder
Evas Svammel (ny)
Jah Hollis
Della
Erik ”Semlan”
Klimakteriehäxan
Lena
bjorgnin
Lisa

Vill du också vara med i Veckans fönster? Här är reglerna:

  • På torsdagar, ganska sent på kvällen, publicerar jag vilket temat blir.
  • På fredagar, ganska sent på kvällen, lägger jag upp ett fönsterfoto på temat.
  • Publicera därefter ditt fönster på din blogg och lämna en kommentar till mitt fönsterfoto så att andra hittar rätt till dig. Länka samtidigt hit så att andra hittar fler fönsterfotografer.
  • Vill du även lägga upp en liten Veckans fönsterlogga hittar du mina loggor här.
  • Glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Skriv den gärna direkt i din kommentar.
  • Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka.
  • Du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.

Vill du bidra med temaförslag är du välkommen att maila ditt förslag till mig på ompio57(snabela)gmail(punkt)com där du byter ut orden inom parenteserna (och stryker parenteserna!) till motsvarande tecken.


Andra bloggar om: , , , , , ,