Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Litterärt

Jag fick en önskan om ett litterärt fönster av larans och det tycker jag är ett alldeles utmärkt temaval. Skulle inte tro att det är speciellt svårt heller. Eller vad tycker du? Temat passar dessutom bra eftersom det idag är den Stora bokbytardagen. Var du med och bytte böcker tro? Jag gjorde det tyvärr inte, men däremot såg jag att Lotten varit i full fart med att byta böcker över hela södra Sverige hela dagen.

Välkommen i morgon fredag, på kvällen, då du kan publicera ditt litterära fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du studera några av mina spanskspråkiga böcker. De allra flesta är inköpta i Nicaragua och är skrivna av nicaraguanska författare, t.ex. Sergio Ramírez, Tomás Borge, Gioconda Belli och Omar Cabezas. Men min absoluta favorit är en liten diktbok skriven av Ernesto Cardenal, jesuitpräst och f.d. nicaraguansk kulturminister.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,