Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Valfritt

Det var länge sedan jag valde det återkommande temat Valfritt, men nu är det dags. Den här veckan får du välja vilket fönster som helst att publicera. Lätt, eller hur? Ja, fotot måste ju förstås vara taget av dig själv.

Välkommen i morgon fredag, på kvällen, då du kan publicera ditt valfria fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du fundera på om du väljer att köpa enstaka surdegsbullar eller tio stycken eller rent av ingen alls. Själv väljer jag oftast tio på en gång, äter en eller kanske två och fryser resten att ha under veckan som kommer. Bullarna plåtade jag på Röstånga Mölla förstås.

Efterlysning!!!
Det har varit mycket segt och krångligt på blogg.se sedan förra helgen, vilket inneburit att kommentarer och inlägg tagit extra lång tid på sig att publiceras. Jag hoppas det inte ska hända igen, men vill förvarna om att så kan ske. Min blogg ligger ju fortfarande hos blogg.se och jag har bara en s.k. pekning till mitt domännamn. Nu söker jag efter någon med kunskaper i hur man kan föra över hela min fotoblogg till wordpress på webbhotell hos binero. Är det någon som vill hjälpa mig? Eller känner någon som skulle kunna göra det? Mot betalning förstås.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,