Bilder från Eslöv och övriga världen

Eslöv 100 år 2011: Vångavägen

Det var ett tag sedan jag visade bilder på min stad, men nu är det dags. De här bilderna tog jag förra helgen och visar en av de gator där jag sprang som liten: Vångavägen, med sina små gatuhus. Ja, jag sprang ordentligt en gång vill jag minnas. Då hade jag tillsammans med lekkamrater varit och pallat (säger man så fortfarande?) vinbär i en trädgård då vi blev upptäckta av ägaren och jag rusade iväg i full fart med påföljd att jag ramlade på trottoaren och slog mig rejält. Ägaren kom ifatt mig och jag förväntade mig en rejäl örfil eller något ditåt, men han var snäll och sa bara till mig något om att man inte fick ta andras bär på det sättet.

VångavägenDe här gatuhusen stod här även när jag var liten.

VångavägenDe här husen mittemot är däremot nya. Det var här trädgården fanns.

Detta är inlägg 42 av (minst) 100 i Eslöv 2011.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,