Italienska insekter

Några fler bilder från Italien, tagna med makroobjektivet Nikon 60 mm/2,8. Della verkar vara sugen på ett likadant.

Skalbagge

Bi på blomma

Insekt på blomma

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Publicerat i Blommor och blad, Italien och taggad . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

6 Responses to Italienska insekter

 1. Della säger:

  Ja det är jag verkligen. Men jag har svårt att bestämma mig. Läste om Tokinas 100 mm idag också, och det verkar ju inte heller dumt. Men tyngre och större. Lätt, ljusstarkt och behändigt vill ha ha. Och så ska det naturligtvis bli skarpa bilder. 🙂 Kul att se dina bilder. Den här sista gillar jag vinkeln på extra mycket.

  • Susanne säger:

   Tokinas har jag inte alls tittat på. Ska bli spännande att se vad du till slut väljer.
   Ja, den där flugan (?) satte sig så lämpligt där när min kameralins kom nära. Ibland har man tur.

   • Della säger:

    85 mm Nikon blev det. .-) Det kom nu i eftermiddags så jag har legat på marken och fotat blommor.

    • Susanne säger:

     Gratulerar till det nya objektivet! Undrar förstås hur ditt resonemang gick. 🙂

     • Della säger:

      Ja du… resonemanget gick fram och tillbaka och sedan i något läge så tryckte jag på beställningsknappen och vips var objektivet här. Så värst vetenskapligt gick det nog inte till. Skulle tro att det finns för- och nackdelar med alla varianterna, men nu kör jag på det här och ser vad jag har för möjligheter med det.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.