Veckans fototriss: Åldrande

I absolut sista timmen deltar jag i Fototrissen med temat åldrande. Mina bilder tog jag i Italien i utkanterna av den lilla byn jag förr bodde i. Jag var ju på besök där i början på månaden och passade på att gå ner till mitt favoritställe La Malpensata och fotografera det gamla godset La Cascina Antonia som står där och förfaller allt mer.

La Cascina AntoniaHär går vägen ner mot La Cascina Antonia.

La Cascina AntoniaÄven bladen åldras.

La Cascina AntoniaOch här ett gammalt förfallet fönster.

Och eftersom denna bloggen inte hunnit in på bloggkartan placerar jag den åter igen i Eslövbloggkartan.se.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Publicerat i Fototriss, Fotoutmaningar, Italien och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

10 Responses to Veckans fototriss: Åldrande

 1. Peters bildmagi säger:

  Verkligen bra fototriss med snygg redigering.
  Lysande !

 2. Della säger:

  Det ser verkligen ut som ett övergivet ställe. Stark känsla i bilderna.

  • Susanne säger:

   Fast jag upptäckte vid mitt senaste besök att det inte alls är samma öde plats som för 15 år sedan. På den tiden uppsökte jag ofta La Cascina Antonia just för att få vara ensam, något som annars är svårt att vara i Italien. Nu mötte jag joggare, tävlingscyklister, hundrastare, mopedister osv. 🙂

 3. Pumita säger:

  Åh, så du bodde här i närheten?! Jag blir alldeles grön på nästippen.

 4. Pumita säger:

  Akta dig så du inte lovar för mycket! 😉

 5. Jah Hollis säger:

  Mycket fina bilder och en riktigt snygg variant på åldrande-temat.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.