Iron Maiden på Kastrup

Ja, jag vet att det är på Ullevi i Göteborg som Iron Maiden befann sig igår, men de här bilderna är från den 2 juni då jag på Kastrup passerade gaten där det här planet stod. Eftersom jag var ute i god tid så hann jag ta upp kameran och fotografera planet. Dock såg jag inga av bandets medlemmar.

Stjärten på planet

The World Tour

Iron Maiden

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Publicerat i Danmark. Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

6 Responses to Iron Maiden på Kastrup

 1. Amy säger:

  Wow, den sista är en underbar, verkligen fantastisk fotograf! (jag skulle inte känner igen Iron Maiden band medlem om de passerade mig på gatan). Bra jobbat!

  • Susanne säger:

   Tack Amy! Ärligt talat hade jag inte heller känt igen dem, så kanske de passerade. Fast jag föreställer mig att de hade utmärkt sig på något sätt, liksom planet.

 2. Pumita säger:

  Här passar väl ”once in a life time” perfekt. Så coolt!

 3. Åh, vad coolt. Och jag blir avundsjuk. Fast jag var på Ullevi och såg dem – på riktigt. Men det här är ju spännande på ett annat sätt… Dessutom fick jag ju inte med mig kameran in på Ullevi utan tog bara några kul-att-ha-foton med mobilkameran. Måste genast visa dina fina foton för resten av min maiden-tokiga familj 🙂

  • Susanne säger:

   Nja, jag är ingen fan av Iron Maiden, men kan förstå att det hade varit speciellt för någon som är det att passera det här planet. Jag hajade framför allt till när jag såg den dekorerade stjärten.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.