Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 137 (22/7): Rosigt

Plötsligt bröts sommarens nyhetstorka och jag sitter här framför TV:n och följer händelserna i Oslo och på Utøya. Dessutom ”sänder” twitter en strid ström av kommentarer om Oslo på #oslo och #oslobomb. Mitt i allt detta känns det underligt att publicera något så trivialt som ett rosigt fönster. Men, nu har jag gjort i ordning inlägget, så här kommer det – mitt i hemska händelser som är allt annat än rosiga.

Även den här bilden tog jag på Fricks spettkaksbageri, ett litet familjeägt bageri med hundraåriga anor. Har du vägarna förbi tycker jag definitivt att du ska ta dig en kopp kaffe med en bit spettkaka där. Ja, det finns även goda pajer och en liten butik. I trädgården, fylld med rosor, kan du sitta under tak med ditt kaffe.

Rosigt fönster

Förra veckan deltog följande fönsterfotografer:
Anna
Pumita
Cecilia Artista
Birgitta
heksann
Pysselfarmor
Leena
Rajson
larans
Ninni/fotografia
Carina
Klimakteriehäxan
Erik ”Semlan”
Della
Lillianna
Lisa
Hasse
Kerstins foto
Sven
Jah Hollis
Karin

Vill du också vara med i Veckans fönster? Här är reglerna:

  • På torsdagar, ganska sent på kvällen, publicerar jag vilket temat blir.
  • På fredagar, ganska sent på kvällen, lägger jag upp ett fönsterfoto på temat.
  • Publicera därefter ditt fönster på din blogg och lämna en kommentar till mitt fönsterfoto så att andra hittar rätt till dig. Länka samtidigt hit så att andra hittar fler fönsterfotografer.
  • Vill du även lägga upp en liten Veckans fönsterlogga hittar du mina loggor här.
  • Glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Skriv den gärna direkt i din kommentar.
  • Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka.
  • Du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.

Vill du bidra med temaförslag är du välkommen att maila ditt förslag till mig på ompio57(snabela)gmail(punkt)com där du byter ut orden inom parenteserna (och stryker parenteserna!) till motsvarande tecken.

Andra bloggar om: , , , ,