Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 138 (29/7): Valfritt

Mitt valfria fönster kommer från Wanås utanför Kristianstad. Jag gick in i en av byggnaderna i museiparken och upptäckte en spännande och mörk miljö som fortsatte uppåt via trappor tills jag kom upp på översta våningen där det hängde kläder i taket. Samtidigt njöt jag av en suggestiv och entonig musik som strömmade ut i rummen. Det var väldigt mörkt där inne och svårt att fotografera men med manuell inställning på kameran lyckades jag få några bilder jag är nöjd med.

Med den här bilden vill jag säga att även om sorgens mörker kan kännas kompakt så finns det ändå alltid ljus som kan trösta någonstans i fjärran och det spiller in lite av ljuset hur vi än vänder oss. Förresten har det utlysts en tyst minut på alla sociala medier kl. 18.00 idag. Inga twitterinlägg, inga facebookuppdateringar m.m.

Ljuset i mörkret

Förra veckan deltog följande fönsterfotografer:
Leena
Birgitta
Karin
Mad World
Kerstins foto
Bittens bilder
larans
Lisa
Malin
Rajson
Anna
Carina
Jah Hollis
heksann
Pumita

Vill du också vara med i Veckans fönster? Här är reglerna:

  • På torsdagar, ganska sent på kvällen, publicerar jag vilket temat blir.
  • På fredagar, ganska sent på kvällen, lägger jag upp ett fönsterfoto på temat.
  • Publicera därefter ditt fönster på din blogg och lämna en kommentar till mitt fönsterfoto så att andra hittar rätt till dig. Länka samtidigt hit så att andra hittar fler fönsterfotografer.
  • Vill du även lägga upp en liten Veckans fönsterlogga hittar du mina loggor här.
  • Glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Skriv den gärna direkt i din kommentar.
  • Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka.
  • Du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.

Vill du bidra med temaförslag är du välkommen att maila ditt förslag till mig på ompio57(snabela)gmail(punkt)com där du byter ut orden inom parenteserna (och stryker parenteserna!) till motsvarande tecken.

Andra bloggar om: , , , ,