Veckans fönstertema: Pittoreskt

Nu när Anna kommit tillbaka igen från sin utflykt till Lago di Garda är det dags att presentera det tema som hon och Pumita har önskat för länge sedan. Hade de möjligen pratat med varandra först? Nåja, jag tror alldeles säkert att de båda har hittat pittoreska fönster, antingen i Italien eller i Mexico. Visst?

Välkommen i morgon fredag, på kvällen, då du kan publicera ditt pittoreska fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på den här bilden jag tog i Nyhavn, Köpenhamn, i maj då solen sken och många satt ute och åt i den pittoreska miljön som Nyhavn utgör.

Restaurang i NyhavnLäs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Publicerat i Danmark, Fönster och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

4 Responses to Veckans fönstertema: Pittoreskt

  1. PUMITA säger:

    Haha, om du insisterar. Jag är inte omöjlig. 😉

  2. I’m smiling… 🙂

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.