Veckans fönstertema: Rosigt

Sommartid är rosornas tid. Ett rosigt tema har jag inte presenterat förut men nu är det dags. Mitt i den svenska högsommaren ska det väl inte vara så svårt att hitta ett rosigt fönster. Och hittar du inget får du leta i arkivet.

Välkommen i morgon fredag, på kvällen, då du kan publicera ditt rosiga fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på den här bilden jag tog i Billinge på Fricks spettkaksbageri för inte så länge sedan. Där finns en underbar rosenträdgård.

Rosenträdgård

Läs även andra bloggares åsikter om 

Publicerat i Blommor och blad, Fönster och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

6 Responses to Veckans fönstertema: Rosigt

 1. Anna på vift säger:

  Mmm..sitter här i huvudstaden och kollar upp veckans tema..härligt..det finns gott om sådant, ska skynda mig hem med alla rosor och förse dig när jag har mitt eget tangentbord att knappra på 🙂

 2. larans säger:

  Ljuvlig bild från en ljuvlig trädgård…och en god lunch!
  Mitt val på veckans tema blir lätt (från arkivet pga de dåliga väderutsikterna i helgen)…blir inte så lätt, för just därifrån finns så många att välja på, du kan säkert gissa varifrån! Fönster- och dörrfotografens paradis.
  Hoppas du får en välförtjänt skön helg efter en veckas slit på jobbet. 🙂

 3. Peters bildmagi säger:

  Underbar bild från trädgården…mmmmm, rosor är sååå vackra 🙂

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.