Bilder från Eslöv och övriga världen

Kommentarsfunktionen

Uppdatering: Förlåt mig alla kommentatorer! Det är jag som inte förstått att disqus’ spamfilter är så effektivt att det stoppar när man försöker lägga in ytterligare kommentarer. Mickey kom med lösningen och nu hittade jag alla försvunna kommentarer som härmed är publicerade. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt! Och jag lovar att hålla koll på spamfiltret och godkänna de kommentarer som ska godkännas.

Ett försök att ge en pedagogisk förklaring till hur kommentarsfunktionen disqus fungerar, anpassat för deltagare i Veckans fönster:

  1. Skriv din kommentar i kommentarsfältet. Det ska gå att i kommentaren lägga in en länk till ditt fönsterinlägg, precis som du gjort tidigare, men du kan också välja att länka direkt till fönsterinlägget i punkt 6 och 7 nedan.
  2. Klicka på ”Skicka som…”
  3. ”Gäst”-fliken fungerar alltid utan att ha konto någon annanstans, så den kan du välja om du inte vill logga in på google, twitter eller något annat ställe. Hur det fungerar som inloggad på de sajter som finns i vänsterflikarna har jag inte helt koll på.
  4. Fyll först i din e-postadress. Den är obligatorisk!
  5. Ditt namn fylls i automatiskt efter att e-postadressen är ifylld, men det kan du ändra till ditt rätta namn, alternativt din signatur, vilket som önskas.
  6. Klicka på den frivilliga länken ”Link to your website”.
  7. Fyll i din fullständiga webbadress (med http://).
  8. Klicka på ”Post comment”.
  9. Du får upp en ruta med ord som ska fyllas i, en s.k. captcha, för att förhindra spamkommentarer. Fyll i rätt ord eller klicka fram nya om de är svåra att läsa.
  10. Klart!

Jag hoppas det ska vara förståeligt så här och att det nu ska fungera. Mickey som tipsade mig om disqus har testat och så även jag, och det fungerade bra.