Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 139 (5/8): Skirt

Ett skirt fönster hittade jag i Italien i början på juni och som jag snart får se igen eftersom jag är på väg dit just nu, även om planet inte lyfter från Kastrup förrän senare i kväll. Därför kommer jag inte att kunna kommentera alla bidrag så mycket som jag skulle vilja. Men jag hoppas att ni som deltar verkligen klickar runt på alla skira fönster nu när jag inte gör det. Trots att jag far iväg till Italien kommer Veckans fönster att fungera eftersom jag numera har möjlighet att tidsinställa inläggen – vilket jag alltså har gjort för den tid jag är borta.

Skir gardin i fönster

Förra veckan deltog följande fönsterfotografer:
Pumita
Jah Hollis
Anna
larans
Ninnie
Cecilia Artista
Pysselfarmor
Karin
Birgitta
Carina
Erik ”Semlan”
Leena
Hasse
Rajson
Klimakteriehäxan
Mad World
Bittens bilder
Kerstins foto
Sven
heksann
Lisa

Vill du också vara med i Veckans fönster? Här är reglerna:

  • På torsdagar, ganska sent på kvällen, publicerar jag vilket temat blir.
  • På fredagar, ganska sent på kvällen, lägger jag upp ett fönsterfoto på temat.
  • Publicera därefter ditt fönster på din blogg och lämna en kommentar till mitt fönsterfoto så att andra hittar rätt till dig. Länka samtidigt hit så att andra hittar fler fönsterfotografer.
  • Vill du även lägga upp en liten Veckans fönsterlogga hittar du mina loggor här.
  • Glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Skriv den gärna direkt i din kommentar.
  • Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka.
  • Du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.

Vill du bidra med temaförslag är du välkommen att maila ditt förslag till mig på ompio57(snabela)gmail(punkt)com där du byter ut orden inom parenteserna (och stryker parenteserna!) till motsvarande tecken.

Andra bloggar om: ,