Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 140 (12/8): Grönt 2

Det här inlägget är skrivet innan jag ger mig iväg till Italien och därför har jag inte med länkar till föregående veckas deltagare. Fast fotot jag visar är från den lilla italienska by där jag befinner mig. Glöm nu inte att klicka runt på alla andra deltagare!

Grönt fönster

Vill du också vara med i Veckans fönster? Här är reglerna:

  • På torsdagar, ganska sent på kvällen, publicerar jag vilket temat blir.
  • På fredagar, ganska sent på kvällen, lägger jag upp ett fönsterfoto på temat.
  • Publicera därefter ditt fönster på din blogg och lämna en kommentar till mitt fönsterfoto så att andra hittar rätt till dig. Länka samtidigt hit så att andra hittar fler fönsterfotografer.
  • Vill du även lägga upp en liten Veckans fönsterlogga hittar du mina loggor här.
  • Glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Skriv den gärna direkt i din kommentar.
  • (Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka.) Gäller inte under min semester!
  • Du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.

Vill du bidra med temaförslag är du välkommen att maila ditt förslag till mig på ompio57(snabela)gmail(punkt)com där du byter ut orden inom parenteserna (och stryker parenteserna!) till motsvarande tecken.

Andra bloggar om: