Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 141 (19/8): Barnsligt

Ännu ett inlägg som är förberett i Sverige och jag har därför inte med länkar till dem som deltog förra veckan. Jag hoppas du hittat ett barnsligt fönster. Här kommer mitt som är taget i byn jag befinner mig i. Det är en italiensk förskolas fönster mot en väldigt trafikerad gata.

En italiensk förskola

Vill du också vara med i Veckans fönster? Här är reglerna:

  • På torsdagar, ganska sent på kvällen, publicerar jag vilket temat blir.
  • På fredagar, ganska sent på kvällen, lägger jag upp ett fönsterfoto på temat.
  • Publicera därefter ditt fönster på din blogg och lämna en kommentar till mitt fönsterfoto så att andra hittar rätt till dig. Länka samtidigt hit så att andra hittar fler fönsterfotografer.
  • Vill du även lägga upp en liten Veckans fönsterlogga hittar du mina loggor här.
  • Glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Skriv den gärna direkt i din kommentar.
  • (Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka.) Gäller inte när jag har semester.
  • Du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.

Vill du bidra med temaförslag är du välkommen att maila ditt förslag till mig på ompio57(snabela)gmail(punkt)com där du byter ut orden inom parenteserna (och stryker parenteserna!) till motsvarande tecken.

Andra bloggar om: