Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 142 (26/8): Bortglömt

Jag ber så mycket om ursäkt för allt kommentarsstrul ni haft under min vistelse i Italien. Spamfiltret är så bra att det stoppar när det blir flera kommentarer med länkar. Eftersom jag har varit mer eller mindre bortkopplad från internet har jag inte haft riktig koll och nu när jag kom hem igen trodde jag att jag skulle ha fått meddelande om spamkommentarer i min mail, men så var det alltså inte. Nu är i alla fall allt som det ska, även om jag misstänker att någon kan fastna igen, men nu lovar jag att hålla bättre koll.

Och så till Veckans fönster. Det här bortglömda fönstret befann sig bredvid motivet på förra bilden och verkade alldeles bortglömt eftersom det säkert inte hade putsats på evigheter.

Bortglömt fönster med spindelväv

Förra veckan deltog följande fönsterfotografer:
Pysselfarmor
Pumita
Anna
Rajson
Klimakteriehäxan
Erik ”Semlan”
Karin
Lars Anshelm
Lissen-To (ny)
Ninni/fotografia
Jah Hollis
Kerstins foto
heksann
Björgnin

Och under min frånvaro har, förutom Lissen-To ovan, nya fönsterfotografer tillkommit:
4U2
Sigfrid Tjonnoy
Laila

Vill du också vara med i Veckans fönster? Här är reglerna:

  • På torsdag kväll publicerar jag temat för fönstret.
  • På fredag kväll lägger jag upp ett fönsterfoto på temat.
  • Publicera därefter ditt fönster på din blogg och lämna en kommentar till mitt fönsterfoto så att andra hittar rätt till dig. Länka samtidigt hit så att andra hittar fler fönsterfotografer.
  • Vill du även lägga upp en liten Veckans fönsterlogga hittar du mina loggor här.
  • Glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Skriv den gärna direkt i din kommentar.
  • Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka.
  • Du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.

Vill du bidra med temaförslag är du välkommen att maila ditt förslag till mig på ompio57(snabela)gmail(punkt)com där du byter ut orden inom parenteserna (och stryker parenteserna!) till motsvarande tecken.

Andra bloggar om: