Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Bortglömt

Min fotoblogg känns nästan bortglömd efter så lång frånvaro och därför tycker jag vi tar just temat bortglömt för den här veckans fönster.

Välkommen i morgon fredag, på kvällen, då du kan publicera ditt bortglömda fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på de här bortglömda prylarna jag hittade i nordöstra Skåne för någon månad sedan. Larans minns säkert och har inte glömt bort det.

Gamla bortglömda och rostiga prylar

Hinner tyvärr inte justera kommentarsfunktionen den här veckan, men ska försöka hinna med så snart som möjligt. Hoppas det ska fungera ändå att kommentera.

Läs även andra bloggares åsikter om