Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fototriss: Vid vatten

Vid vatten finns alla möjliga ting så alldeles svårt är inte veckans tema i Helenas fototriss. Jag väljer några av de bilder jag nyligen tog i Italien och de här tre är alla tagna samma dag, den 10 augusti, vid La Cascata delle Marmore utanför Terni i Umbrien. Det är enorma vattenfall, konstruerade av de gamla romarna, och som störtar ner från Apenninernas höjder och utnyttjas i vattenkraftverk. Jag och mitt ressällskap gick uppför stigen de 150 meterna för att komma högst upp och se fallen uppifrån. De här bilderna är dock tagna nerifrån.

Människor vid vattenfallVisst ser du människorna som går där vid vattnet?

Terrass vid vattenfall

Vid vatten kan man stå länge och njuta. Tittar du noga ser du något mitt i fallet.

Grästuva vid vattenfallDet är den här grästuvan som febrilt klamrar sig fast.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,