Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 145 (16/9): Vattnigt

Mitt fönsterfoto tog jag vid La Cascata delle Marmore utanför Terni i Italien. Det är enorma konstgjorda vattenfall som stängs av ibland. Just här har vattenfallet sinat rejält men när det strömmar ordentligt stänker det upp på fönstret här. Hur mäktiga vattenfallen är kan du se på de bilder jag visade för inte så länge sedan.

Fönsterglugg med vattenfall

Förra veckans fönsterfotografer var:
Larans
Anna
Pysselfarmor
Heksann
Mona
Ninni/fotografia
Pumita
Birgitta- foto CHIP
Karin
Mad World
Bittens bilder
Klimakteriehäxan
Kerstins foto
Erik ”Semlan”
Jah Hollis
Sigrid Tjønnøy
Ninni E
Björgnin

Vill du också vara med i Veckans fönster? Här är reglerna:

  • Torsdag kväll publicerar jag temat för fönstret.
  • Dagen därpå, fredag kväll, lägger jag upp ett fönsterfoto på temat.
  • Publicera därefter ditt fönster på din blogg och lämna en kommentar till mitt fönsterfoto så att andra hittar rätt till dig. Länka samtidigt hit så att andra hittar fler fönsterfotografer.
  • Vill du även lägga upp en liten Veckans fönsterlogga hittar du mina loggor här.
  • Glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Skriv den gärna direkt i din kommentar.
  • Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka.
  • Du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.

Vill du bidra med temaförslag är du välkommen att maila ditt förslag till mig på ompio57(snabela)gmail(punkt)com där du byter ut orden inom parenteserna (och stryker parenteserna!) till motsvarande tecken.

Andra bloggar om: