Veckans fönstertema: Valfritt

Eftersom jag inte fick in några förslag på ändrad tidpunkt för temapresentationen kör jag på som vanligt med att presentera temat på torsdagar. Tidsinställningen blir klockan sjutton, även för fönstret på fredagar. Och den här veckan ska det väl knappast vara några problem att hitta ett passande fönster eftersom du får välja fritt.

Välkommen alltså i morgon fredag, efter kl. 17.00, då du kan publicera ditt valfria fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på en bild jag tog på Ströget i Köpenhamn i början på september och fundera på om du vill gå ut och äta före eller efter kl. 16. Förresten vet du väl att den danska frokosten är samma sak som vår lunch?

Man med reklamskylt för restaurang.

Jag hade haft besök av min yngste son och hans italienska kompis och innan vi tog oss till Kastrup passade vi på att visa lite av Köpenhamn för kompisen som aldrig varit i varken Sverige eller Danmark. Han var djupt imponerad av det han såg i Sverige.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Publicerat i Danmark, Fönster och taggad , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

10 Responses to Veckans fönstertema: Valfritt

 1. Anna säger:

  Ja men du det är ju för att vi är så galet nöjda med ditt veckans fönsterkoncept.:) vi vill ha det som det är..

  Så intressant med Italienaren och kul att få visa vårt vackra land.

  See you tomorrow

 2. Della säger:

  Tack snälla Susanne för det temat. Det ger mig en chans att klara av det. 🙂
  Nuvarande system med presentation av tema osv är bra som det är.

 3. Pumita säger:

  ”Galet nöjda”, så är det! Finns ingen anledning att ändra på nåt. 🙂

 4. Anonym säger:

  Var det något speciellt som imponerade på honom, eller var det i största allmänhet?

  • Susanne säger:

   Det första han sa var att det var så rent i Sverige (Skåne i det här fallet) och klar luft. Sedan tyckte han att svenskar är smala, att alla är ordentliga på tåget och köper biljett. Och att flickorna var vackra. Tror nästan han blev kär i någon av min sons tjejkompisar. Ja, det var riktigt roligt att ha dem här och väldigt tomt nu när de inte längre är här.

 5. Elvira Madigan säger:

  Hej! Fina bilder du har! Roligt att läsa om dina äventyr i Latinamerika och Italien. Åkte själv tidigt till Peru och reste runt för några år sen och hoppas på att snart kunna flytta ner till Rom.. Fick nyligen nys om sidan via en bekant men har ingen kamera just nu så plåtade lite med mobilen… som tyvärr mest fungerar i starkt solljus..
  Ha en bra helg!

  http://honeybite.wordpress.com/2011/09/23/veckans-fonstertema-fri-som-en-fjaril/

  • Susanne säger:

   Jo, du hittade fönsterinlägget. Bra, för då hittar andra till dig. 🙂

   Kul att fler besökt såväl Latinamerika som Italien, mina favoritplatser.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.