Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Valfritt

Eftersom jag inte fick in några förslag på ändrad tidpunkt för temapresentationen kör jag på som vanligt med att presentera temat på torsdagar. Tidsinställningen blir klockan sjutton, även för fönstret på fredagar. Och den här veckan ska det väl knappast vara några problem att hitta ett passande fönster eftersom du får välja fritt.

Välkommen alltså i morgon fredag, efter kl. 17.00, då du kan publicera ditt valfria fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på en bild jag tog på Ströget i Köpenhamn i början på september och fundera på om du vill gå ut och äta före eller efter kl. 16. Förresten vet du väl att den danska frokosten är samma sak som vår lunch?

Man med reklamskylt för restaurang.

Jag hade haft besök av min yngste son och hans italienska kompis och innan vi tog oss till Kastrup passade vi på att visa lite av Köpenhamn för kompisen som aldrig varit i varken Sverige eller Danmark. Han var djupt imponerad av det han såg i Sverige.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,