Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Vattnigt

Vatten är livsviktigt och just nu regnar det ner sådant där vått uppifrån. Hösten är på gång och då brukar det nog regna rätt rejält. Därför tycker jag vi tar ett vattnigt fönster den här veckan.

Förresten undrar jag om du som deltar i Veckans fönster vill veta temat lite tidigare. Jag har nu möjlighet att tidsinställa mina blogginlägg och brukar faktiskt göra det rätt ofta. Dessutom har jag förberett en hel del. Skriv gärna en kommentar om hur du vill ha det! Är det bra med torsdag kväll eller vill du veta temat tidigare?

Nu kör vi i alla fall som vanligt och i morgon fredag, på kvällen, är du välkommen att publicera ditt vattniga fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på ännu en bild från min resa i Italien. Denna tog jag när vi åkte båt på Lago Trasimeno, Italiens fjärde största sjö som ligger i Umbrien i mellersta Italien.

Vattenytan på Lago Trasimeno

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,