Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fototriss: Fönster

Inte kan jag motstå Helenas tema för fototrissen den här veckan: Fönster är ju det jag fotograferar så mycket. Så mycket att jag startade min alldeles egna lilla fotoutmaning Veckans fönster bara några månader efter att Helena hade startat Veckans fototriss den där sommaren 2008. Fototrissen är nu uppe i sin 150:e omgång, men så långt har inte Veckans fönster hunnit, även om det inte fattas mycket.

Eftersom Helena blev ”fönsterinspirerad” under sin resa till Kalabrien i Italien, är jag ju bara tvungen att visa bilder från detta land, dock lite längre norrifrån, från Umbrien. Hade lite svårt att välja bland alla fönsterbilderna men fastnade för dessa tre eftersom de visar även människor i eller vid fönstren. I förra fototrissen jag deltog i, den om skyltar, visade jag bilder från samma platser.

Kvinna i fönster Den här bilden är från Assisi…

Kvinna i fönstermedan den här är tagen på Isola Maggiore i sjön Trasimeno…

Kvinna på balkong …och den tredje bilden tog jag i Montefalco.

Läs även andra bloggares åsikter om