Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 148 (7/10): Konstigt

Uppdatering, sent fredag kväll: Har drabbats av en vattenskada i min lägenhet och har fullt upp med att ställa i ordning. Därför hinner jag antagligen inte in och kommentera alla bidrag som jag brukar. Försök att gå in hos varandra och kommentera så mycket ni kan nu när inte jag gör det.
Just nu känns det som jag sitter i en bastu och lyssnar på vattenbrus, men det är bara den elektriska avfuktaren som låter. Och så försöker jag låta bli att snubbla på de långa plastormarna som ringlar sig fram genom rummen. 
Och du, kontrollera att du vet var huvudkranen till din vattenledning går! Jag hade faktiskt koll som tur var.
Slut på uppdateringen! 

Jag tror inte det är ett alltför svårt tema den här veckan, eller hur? Det finns ju många konstiga fönster om man tittar sig omkring med fönsterögon. Det här fönstret t.ex. är ju egentligen ganska konstigt placerat där i Wanås park, men så är det ju också riktig konst.

Fönster i naturen

Förra veckans fönsterfotografer var:
Hanna (ny)
Birgitta- foto CHIP
Ninni/fotografia
Karin
Cecilia Artista
Heksann
Klimakteriehäxan
Anna
Leena
Pysselfarmor
Erik ”Semlan”
Malin
Mad World
Bittens bilder
Jah Hollis
Lissen-to
Larans
Rajson
Della
Mia
Kerstins foto
4U2
Ninni E
Susanne (ny)
Sven
Björgnin

Vill du också vara med i Veckans fönster? Här är reglerna:

  • Torsdag kl. 17.00 presenterar jag temat för fönstret.
  • Dagen därpå, fredag kl. 17.00, lägger jag upp ett fönsterfoto på temat.
  • Publicera därefter ditt fönster på din blogg och lämna en kommentar till mitt fönsterfoto så att andra hittar rätt till dig. Länka samtidigt hit så att andra hittar fler fönsterfotografer.
  • Vill du även lägga upp en liten Veckans fönsterlogga hittar du mina loggor här.
  • Glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Skriv den gärna direkt i din kommentar.
  • Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka.
  • Du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.

Vill du bidra med temaförslag är du välkommen att maila ditt förslag till mig på ompio57(snabela)gmail(punkt)com där du byter ut orden inom parenteserna (och stryker parenteserna!) till motsvarande tecken.

Andra bloggar om: