Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Festligt

Jah Hollis uppmärksammade mig på att det den här veckan är dags för det hundrafemtionde fönstret och det tycker jag är ganska festligt. Tänk att det på ganska precis tre år blivit så många fönster. De första utan tema, men sedan har det följt en aldrig sinande ström av olika teman, nästan alltid olika. Det är bara det valfria temat som fått vara med många gånger.

Välkommen i morgon fredag, efter kl. 17.00, då du kan publicera ditt festliga fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på en bild jag tog i somras. Festlig tyckte jag den här italienske chokladkocken var när han demonstrerade hur man gör de så speciella baci (vilket betyder kyssar) på chokladfabriken Perugina i – ja, just det – Perugia.

Chokladkock med rinnande choklad.

Läs även andra bloggares åsikter om