Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Fredligt

I måndags den 24 oktober var det FN-dagen och FN är en organisation som skapades för att förhindra krig och alltså bidra till fred på jorden. Tyvärr behövs organisationen ännu eftersom det fortfarande förekommer så många konflikter runt om i världen. FN fick också motta Nobels fredspris för några år sedan för sina insatser för freden.

Ett fredligt fönster vill jag alltså se den här veckan. Välkommen i morgon fredag, efter kl. 17.00, då du kan publicera ditt fredliga fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på en bild jag tog i Assisi i augusti.

Orden PAX på en gräsmattaDu kan väl ditt latin, eller hur? Så att du kan tolka bokstavskombinationen på gräsmattan?

Läs även andra bloggares åsikter om