Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Glassigt

Det känns allt annat än glassigt just nu, men just därför får jag kanske muntra upp mig – och alla andra – med ett glassigt fönstertema. Orsaken till mitt behov av uppmuntran är förstås det som hände förra fredagen, då jag kom hem till en översvämmad lägenhet. Igår fick jag besked att alla golv måste brytas upp och att jag därmed måste flytta ut under arbetets gång. Nåja, det är ju övergående och andra än jag har råkat ut för samma sak och överlevt, så jag får väl muntra upp mig med ett glassigt fönstertema.

Glassigt blir alltså temat för den här veckans fönster. Välkommen i morgon fredag, efter kl. 17.00, då du kan publicera ditt glassiga fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på en bild jag tog på Isola Maggiore i Trasimenosjön i Italien i somras.

Cyklist vid glasskylt
Läs även andra bloggares åsikter om