Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Konstigt

Jag hinner inte riktigt med den digitala världen som jag skulle vilja. Just nu tar jobbet en hel del tid men jag har också tagit itu med att försöka få lite ordning på min usla kondition och börjat på spinning. Och tänka sig – det må låta konstigt – men jag tycker det är hur kul som helst att sitta på en stillastående cykel tillsammans med ett tiotal andra personer inomhus i en liten lokal där en ledare visar hur vi ska cykla till skrålande musik. Jag som alltid hävdat att cykla det ska man minsann göra utomhus, utrustad med kamera. Nåja, svetten flödar och förhoppningsvis blir även konditionen bättre så småningom. Är så stolt över mig själv som faktiskt tagit mig i kragen på gamla dar.

Konstigt blir alltså temat för den här veckans fönster. Välkommen i morgon fredag, efter kl. 17.00, då du kan publicera ditt konstiga fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på en bild jag tog i juni och som säkert känns igen av Larans.

Gamla skyltar mot en vägg.

Läs även andra bloggares åsikter om