Bilder från Eslöv och övriga världen

Eslöv 100 år 2011: Solkullen

CG tror alldeles säkert att jag glömt bort mina Eslövsfoton, men inte har jag det. Tiden har helt enkelt gått åt till att få rätsida på vattenskadad lägenhet och flytt och jag har inte alls kommit ut på någon fotopromenad. Men igår var det dags och jag gav mig ut i dimman på en knappt tre timmar lång promenad med kameran i hand. Bl. a. gick jag till ett av de nyare villaområdena i stan: Solkullen, där jag tog några bilder på den blandade bebyggelsen. Det finns många fantasirika hus att beskåda och varje gång jag går där så tänker jag att det var väldigt vad en del har pengar att lägga på sina hus för det ena ser ståtligare ut än det andra.

Bron mot SolkullenGata på Solkullen

Detta är inlägg 81 av (minst) 100 i Eslöv 2011.

Läs även andra bloggares åsikter om