Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Rörigt

Just nu känns tillvaron en aning rörig. Jag har spritt ut mina ägodelar på en mängd olika platser: i tre olika källarförråd, hos min mamma, placerat några krukväxter på jobbet, merparten av bohaget hos en transportfirma med lagerlokaler och till sist det jag förväntar mig ska behövas under de kommande månaderna i väntan på att lägenheten ska bli beboelig igen hos väninnan jag bor hos. Jag hoppas verkligen inte att jag ska behöva vårkläderna innan lägenheten är i fullgott skick eftersom de ligger magasinerade och oåtkomliga. Ja, vad passar då att ha som tema för Veckans fönster om inte rörigt.

Välkommen i morgon fredag, efter kl. 17.00, då du kan publicera ditt röriga fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på en bild jag tog på mitt badrum när avfuktaren stod och sög in den fuktiga luften och sprutade ut torr luft genom alla plaströren som slingrade sig fram genom hela lägenheten. Från en normalförbrukning på ca 5 kWh per dygn hamnade jag med den här apparaten på ca 30 kWh per dygn.

Badrum med rör och avfuktare

Läs även andra bloggares åsikter om , ,