Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Utrymt

I morgon fredag ska min vattenskadade lägenhet vara utrymd och allt mitt bohag magasinerat och jag själv förflyttad till en väninna som så snällt inhyser mig fram tills lägenheten är i bobart skick igen, nästa år någon gång. Tycker det här temat passar alldeles utmärkt – åtminstone för mig. Hur det är för dig vet jag inte, men du hittar säkert något utrymt fönster, eller hur?

Välkommen i morgon fredag, efter kl. 17.00, då du kan publicera ditt utrymda fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på en bild jag tog i Malmö för inte så länge sedan på de här utrymda marknadsstånden.

Tomma marknadsstånd i Malmö

Eftersom jag kommer att ha fullt upp den här helgen kommer jag inte att hinna titta in hos alla fönsterfotografer. Lova mig att du kommenterar hos så många som möjligt! Visst? 🙂

Läs även andra bloggares åsikter om