Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 159 (23/12): Paketerat

I morgon firar en hel del av jordens befolkning julafton och delar ut en massa presenter till varandra. De flesta presenter har paketarats och så kan man även göra med fönster om man vill. Här ser du en del fönster som jag tyckte såg väldigt paketerade ut när jag hittade dem på en fotopromenad i början av december.

Paketerade fönster

Jag befinner mig just nu i Italien och kommer antagligen inte att ha tid att titta in hos alla deltagare, men det vet jag att ni gör så bra själva. Visst?

Förra veckans fönsterfotografer var:

ju dotter (ny)
Hanna
Ninni/fotografia
Karin
Larans
Leena
Birgitta- foto CHIP
Rajson
Kerstins foto
Mad World
Bittens bilder
Pumita
Lissen-to
Della
Erik ”Semlan”
Ninni E
Pysselfarmor
Sven
Jah Hollis
Mia
Sandbarnet
Mona

Vill du också vara med i Veckans fönster? Här är reglerna:

  • Torsdag kl. 17.00 presenterar jag temat för fönstret.
  • Dagen därpå, fredag kl. 17.00, lägger jag upp ett fönsterfoto på temat.
  • Publicera därefter ditt fönster på din blogg och lämna en kommentar till mitt fönsterfoto så att andra hittar rätt till dig. Länka samtidigt hit så att andra hittar fler fönsterfotografer.
  • Vill du även lägga upp en liten Veckans fönsterlogga hittar du mina loggor här.
  • Glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Skriv den gärna direkt i din kommentar.
  • Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka.
  • Du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.

Vill du bidra med temaförslag är du välkommen att maila ditt förslag till mig på ompio57(snabela)gmail(punkt)com där du byter ut orden inom parenteserna (och stryker parenteserna!) till motsvarande tecken. Andra bloggar om: