Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Pyntat

Jag antar att du ännu har kvar julpyntet och att det här temat därför inte ska bli alltför svårt.

Välkommen i morgon fredag, efter kl. 17.00, då du kan publicera ditt pyntade fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på den här bilden jag tog i december 2009 på Tivoli i Köpenhamn.

Julpynt på Tivoli

(Tyvarr har jag agnat den senaste veckan at att producera antikroppar mot den italienska sasongsinfluensan och ar idag for forsta dagen i fard med att lyckas utan hjalp av uppvarmning. Ar fortfarande ganska trott efter bedriften sa jag ska strax inta horisontellt lage igen. Hoppas komma igen och kunna klicka runt hos deltagare, men kan inget lova.)

Läs även andra bloggares åsikter om