Längtan efter värme

Det har blivit kallt i Skåne, alldeles för kallt för min smak som är mer åt det varma hållet. Letade på hårddisken efter varma sommarbilder att trösta mig med och härom dagen hittade jag de här från den otroligt vackra byn Montefalco i Umbrien, Italien, och som jag besökte i somras. Visst ser det varmt och skönt ut? Jag kan lova att det var det också.

MontefalcoMontefalcoMontefalcoMontefalco(Bilderna är också publicerade på Google+ men jag tänkte att även mina bloggläsare kunde få titta på dem, trots att en del finns på Google+.)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Publicerat i Italien. Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

9 Responses to Längtan efter värme

 1. Ryberg säger:

  Snygga bilder!
  Det ser ut som en vision om bättre tider, fria från snö, vattenskador och damm.
  Vore härligt att bara kunna gå rakt in i skärmen.
  Kylan tvingade mig att ta in min rosmarin inomhus och det gillar den egentligen inte.

  • Susanne säger:

   Åh, men rosmarin ska väl klara några minusgrader. Det gör den åtminstone i Italien.

   Rosmarin är förresten min absoluta favorit bland örtkryddorna. Den finns med i väldigt mycket av min mat, framför allt till potatis, kött, grönsaksröror, linser. Ja, till nästan allt, tror jag. Fast jag har inget bra handlag med mina plantor.

   • Ryberg säger:

    Efter en vecka på resa kom jag hem till minus 12 grader och en glad rosmarin som snart blommar. Knopparna är stora som små blåbär….
    CG

 2. Della säger:

  Tittar jag ut genom fönstret nu ser jag bara en massa snö som faller. Jag väljer dina bilder istället. Mycket trevligare.

 3. Cecilia Andersson säger:

  Det ser ut att vara en vacker by!
  Påminner lite om där jag bor. I går var vi uppe i bergen och fotade de första mandelblommorna som slagit ut! Åkte dit upp genom vackra citrus- och olivlundar och himlen var lika blå som på dina bilder!

  • Susanne säger:

   Åh, jag förstår precis varför du valt att bo i Spanien vid den här tokiga årstiden. Undrar om jag skulle kunna göra det jag också.

 4. Pumita säger:

  Det är vi tacksamma över. Har inte blivit kompis med Google+ än… eller vi är inte ens bekanta egentligen. Jag suktar…

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.