Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Felstavat

Ibland går det för snabbt och man stavar fel, även om jag tror att jag oftast håller ganska bra koll på bokstäverna i orden. Tror du att du klarar av det här temat? Jag är medveten om att det kan vara lite svårt, men det ska ju inte vara alltför lätt alltid. Tolkningen är i alla fall fri och jag lovar att godkänna även Pumitas ibland underliga tolkningar. 🙂

Välkommen i morgon fredag, efter kl. 17.00, då du kan publicera ditt felstavade fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på den här bilden jag tog i december och vars text jag funderade över.

Felstavad klippningsannonsLäs även andra bloggares åsikter om