Veckans fönstertema: Felstavat

Ibland går det för snabbt och man stavar fel, även om jag tror att jag oftast håller ganska bra koll på bokstäverna i orden. Tror du att du klarar av det här temat? Jag är medveten om att det kan vara lite svårt, men det ska ju inte vara alltför lätt alltid. Tolkningen är i alla fall fri och jag lovar att godkänna även Pumitas ibland underliga tolkningar. 🙂

Välkommen i morgon fredag, efter kl. 17.00, då du kan publicera ditt felstavade fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på den här bilden jag tog i december och vars text jag funderade över.

Felstavad klippningsannonsLäs även andra bloggares åsikter om 

Publicerat i Fönster och taggad . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Veckans fönstertema: Felstavat

  1. ha ha ha 😀
    En utmaning som utmanar ordentligt! Men precis fick jag en idé

  2. Pumita säger:

    Ååh, jäklar… nu har jag problem, BIG TRUBBEL… det är väl så det stavas? 😉 … var min första tanke när jag såg rubriken till temainlägget i min GR, haha. Det är tur att du är så förlåtande, Susanne. Jag lovar att göra mitt bästa, som alltid, med att hitta ett bidrag som motsvarar kraven… ja, eller man kanske törs säga förväntningarna? Men det blir antagligen inte ikväll för det lär ta tid. 🙂 Ha det gott tills dess!

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.