Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Hoppfullt

Tillbaka i Sverige hamnade jag mitt i vinterstorm och regn. Inget roligt alls, tycker jag. Hoppfullt är väl i alla fall att vi nu är på väg mot ljusare tider igen. Hittar du något hoppfullt fönster tro? Jag är medveten om att det kan vara lite svårt, men tolkningen är ju fri.

Välkommen i morgon fredag, efter kl. 17.00, då du kan publicera ditt hoppfulla fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på den här bilden jag tog för flera år sedan i den italienska by jag precis lämnat. Skulpturen är en hyllning till alla blodgivare och jag tycker livet känns hoppfullt så länge det finns de som ger sitt blod för att andra ska få leva. AVIS är den italienska organisationen för blodgivare och de anordnar varje sommar en fest i byn, liksom på många andra platser i Italien.

Skulptur med bloddroppe i hand

Förr var jag också blodgivare, men får tyvärr inte längre lämna bort mina röda droppar.

Läs även andra bloggares åsikter om