Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Valfritt

Dags för årets första valfria fönster. Välj alldeles fritt eller ett eget tema. Valet är ditt, men din bild måste föreställa ett fönster.

Välkommen i morgon fredag, efter kl. 17.00, då du kan publicera ditt valfria fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på den här bilden jag tog i Lund strax före jul, då Musikhjälpen samlade in pengar till flickors skolgång. Johan Wester från Hipp Hipp-gänget utmanade de förbipasserande på ett parti bordtennis och skänkte pegar till Musikhjälpen efter hur många poäng han förlorade med. Det samlades in en rejäl slant. Nå, vem hade du valt som vinnare här? Johan Wester eller den lille killen?

Johan Wester spelar bordtennis

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,