Veckans fönstertema: Bakvänt

Ibland blir saker och ting alldeles bakvända. Ja, även fönster kan bli det, eller hur?

Välkommen i morgon fredag, efter kl. 17.00, då du kan publicera ditt bakvända fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på den här bilden jag tog i Philadelphia i augusti 2010, då jag ställde mig på ”fel” sida om Love-statyn och fotograferade den lite bakvänt.

Love-statyn i Philadelphia

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Publicerat i Fönster, USA 2010 och taggad . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

6 Responses to Veckans fönstertema: Bakvänt

 1. Della säger:

  Det blir ju inte precis lättare och lättare det här… 🙂 Kul tema.

  • Susanne säger:

   Nej, inget är lätt här i världen. Och har jag fått ihop så här många teman och de allra flesta bara förekommer en enda gång, då blir det oundvikligen svårt till slut. 🙂

 2. Lars Anshelm säger:

  Kanske inte så svårt, allt som speglar sig i fönsterna blir ju bakvänt…eller?
  Glöm inte att rösta på någon av dina trogna fönsterfotografer i veckans fototriss! 🙂

  • Susanne säger:

   En rättvänd variant visade jag förra året vid den här tiden, dvs den 14 februari. 🙂

   Jäpp, jag såg du blivit utsedd i kärlekstrissen. Grattis! Ska genast in och se om någon kan mäta sig med ditt bidrag eller om jag tycker bäst om ditt. 🙂

 3. Leena säger:

  Det var svårt, även denna gång. Ett tag tänkte jag ta till ett simpelt knep och bara vända bilden horisontellt men jag tror det hade genomskådats, lätt … Nu har jag en annan variant på gång, hoppas den gäller! Men kul är det så det spelar inte så stor roll.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.