Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Nymålat

Idag har flyttlasset gått tillbaka till min renoverade lägenhet efter vattenskadan den 7 oktober förra året. Äntligen! Jag har fått (nåja, det har kostat en hel del också) en alldeles fräsch och fin lägenhet med nya dörrar, tapeter, golv och det mesta av köksutrustningen. Dessutom är såväl tak, lister, smygar, element och andra ytor nymålade. Därför tycker jag det passar bra med ett nymålat fönstertema den här veckan.

Välkommen i morgon fredag, efter kl. 17.00, då du kan publicera ditt nymålade fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på den här bilden jag tog för inte så länge sedan då man höll på med målningen i min lägenhet.

Hinkar med målarfärg på mitt köksgolv

Eftersom jag nu har ganska mycket att ställa i ordning kommer jag att ha dåligt med tid för att klicka runt hos dig som deltar, men jag tror att ni är bra på att kommentera hos varandra.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,