Veckans fönstertema: Sportigt

Sportlovet – eller februarilovet – är på gång och då tycker jag det passar bra med ett sportigt fönster. Visst hittar du ett sådant?

Välkommen i morgon fredag, efter kl. 17.00, då du kan publicera ditt sportiga fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på den här bilden jag tog för flera år sedan då yngste sonen spelade turnering i beachhandboll på Karlsrobadet i stan och jag satt funktionär. Det var varmt den dagen.

Beachhandboll i solen

Läs även andra bloggares åsikter om 

Publicerat i Fönster och taggad . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

8 Responses to Veckans fönstertema: Sportigt

 1. Anna smyger in säger:

  Som gamla handbollsspelare måste jag ju bara säga att detta värmer mig oerhört..

  Jag är på som alltid 🙂

 2. Rajson säger:

  Japp, det här temat har jag väntat länge på!
  Oj blir akut nostalgisk. Tänk alla trevliga dagar jag har haft bredvid beachhandbollsplannen. Många somrar i Åhus när döttrarna deltog. De älskade det intensiva dagarna.Minns att de vann första gången de var med. Final i Fl-C mot Lundagård.
  Ses imorgon!

  • Susanne säger:

   Jo, i Åhus har jag också varit och hejat på sonen. Deras lag tog silver det år han lyckades hålla sig kvar i Sverige till juli.

 3. Klimakteriehäxan säger:

  Sportigast i dag: farbrorn i mitten med bar överkropp ….

 4. Pingback: Sportigt « Anitas Blogg – Malta

 5. Snygg bild ! Som en pastellmålning. Vilka färger och full aktivitet. Ja, vissa i bakgrunden är kanske lite mer passiva, iallfafall rent fysiskt 😉 Här är mitt bidrag http://anitamalta.wordpress.com/2012/02/17/sportigt/

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.