Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Flyttat

Ännu ett aktuellt tema för min del – men kanske inte för dig. Jag har alltså flyttat in i min lägenhet igen efter nästan fyra månaders boende hos en väninna som verkligen ställde upp när jag som mest behövde det och gav mig husrum när jag blev hemlös efter vattenskadan i början på oktober.

Flyttat in i min lägenhet har jag nu gjort för andra gången och det ser rätt rörigt ut här med alla flyttkartonger och möbler på fel plats, men så småningom ska det väl bli bättre ordnat.

Välkommen i morgon fredag, efter kl. 17.00, då du kan publicera ditt flyttade fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på den här bilden jag tog i torsdags då röran var fullständig i vardagsrummet, även om bokhyllorna faktiskt ser ut att stå ganska ordnat och stolarna är prydligt staplade.

Bokhyllor och flyttkartonger i mitt vardagsrum.

Läs även andra bloggares åsikter om