Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Ornitologiskt

Jag tycker vi fortsätter i djurens tecken och hoppas på att vårfåglarna dyker upp i fönstren hos alla fönstertittare. Om inte annat så finns det kanske en del påskkycklingar att titta på.

Förresten tycker jag att ni var himla duktiga på att hitta hippologiska fönster förra veckan.

Välkommen i morgon långfredag, efter kl. 17.00, då du kan publicera ditt ornitologiska fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på den här bilden och fundera på vad den nykläckta ankungen viskade i min yngste sons öra den där sommardagen för nästan fyra år sedan.

Kyckling i sonens öraLäs även andra bloggares åsikter om