Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 181 (25/5): Förvirrat

Ett fönster jag gick förbi i Malmö på Kristi Himmelfärdsdagen. Nu är det väl inte fönstret i sig som är förvirrat utan det är snarare de som står utanför som försöker förvirra och  tjäna pengar på godtrogna människor genom sitt s.k. stresstest. Minns ännu när jag som sjuttonåring för första gången blev intervjuad av en representant från Scientologerna och gjorde ett slags test i en stor lokal några trappor upp på Södergatan i Malmö. Efter testfrågorna fick jag reda på att jag borde gå en kurs för att få rätt på mitt liv och att den kursen skulle kosta en förmögenhet för mig. När jag tackade nej till kursen blev jag väldigt illa bemött och sprang ganska rädd ut därifrån, mer eller mindre beredd på att bli kvarhållen med våld.

Scientologerna förvirrar vid fönster

Förra veckans fönsterfotografer var:
Pysselfarmor
Hanna
Larans
Cecilia Artista
Sven
ju dotter
Linnéa
Pumita
Anna
llhertz
Elisabeth (ny)
Birgitta- foto CHIP
Mad World
Gärdsmygen
Bittens bilder
Klimakteriehäxan
Erik ”Semlan”
Rajson
Mia
Ninni/fotografia
Jah Hollis
Benita
Laila
Della

Vill du också vara med i Veckans fönster? Här är reglerna:

  • Torsdag kl. 17.00 presenterar jag temat för fönstret.
  • Dagen därpå, fredag kl. 17.00, lägger jag upp ett fönsterfoto på temat.
  • Publicera därefter ditt fönster på din blogg och lämna en kommentar till mitt fönsterfoto så att andra hittar rätt till dig. Länka samtidigt hit så att andra hittar fler fönsterfotografer.
  • Vill du även lägga upp en liten Veckans fönsterlogga hittar du mina loggor här.
  • Glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Skriv den gärna direkt i din kommentar.
  • Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka.
  • Du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.

Vill du bidra med temaförslag är du välkommen att maila ditt förslag till mig på ompio57(snabela)gmail(punkt)com där du byter ut orden inom parenteserna (och stryker parenteserna!) till motsvarande tecken.

Andra bloggar om: , ,