Veckans fönstertema: Valfritt

Åter dags att välja fönster alldeles fritt.

Välkommen i morgon fredag, efter kl. 17.00, då du kan publicera ditt valfria fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på den här bilden jag tog i tisdags. Visst är det ibland ganska svårt att välja rätt glass?

Svårt att välja glass

Läs även andra bloggares åsikter om 

Publicerat i Fönster och taggad . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

9 Responses to Veckans fönstertema: Valfritt

 1. Klimakteriehaxan säger:

  Creme brulee-smak testade jag i helgen. Det var en nyhet för mig – en god nyhet!
  Hm valfritt – det är nästan svårast …

 2. Linnéa säger:

  Härlig med valfritt men!!! Så svårt att välja, jättekul, trots att jag kommen nog fundera ”ihjäl mig” Vill ju så klart att det ska bli fint, därför att jag gillar verkligen det här. Härlig bild du har lagt ut.

 3. Pumita säger:

  Jag förstår hans problem… mycket talande bild… känner ungefär samma kval inför det valfria temat. Men det löser sig. 🙂

 4. Pingback: Veckans Fönster | Anitas Blogg – Malta

 5. Jah Hollis säger:

  Fint sätt att illustrera valfrihet så här i den (tillfälliga?) skånska värmeböljan. Samtidigt känns det lite som om det inträtt en likriktning i utbudet av glass hos de olika glasstillverkarna. Men man ska väl inte klaga … 🙂

 6. Åke Blomqvist säger:

  Ja glass är inte lätt att välja alla gånger… Vädret kan också spela roll anser jag:)

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.