Veckans fönstertema: Vetenskapligt

Till skillnad från förra veckans förvirrade fönster, tänkte jag vi skulle hålla oss till något strikt vetenskapligt.

Välkommen i morgon fredag, efter kl. 17.00, då du kan publicera ditt vetenskapliga fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på den här bilden jag tog för sex år sedan i Lunds domkyrka. Det är det astronomiska uret som jag nog betraktar som ett ganska finurligt vetenskapligt – eller kanske tekniskt – verk. Hur som helst så har man dragit nytta av vetenskapens framsteg när man konstruerat det.

Astronomiska uret i Lunds domkyrka

Läs även andra bloggares åsikter om 

Publicerat i Fönster och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

8 Responses to Veckans fönstertema: Vetenskapligt

 1. Linnéa säger:

  Nu är du bara för, hmmmm! Det går bara inte? Svär över dig samtidigt som jag skrattar. Men får nog lyfta på hatten denna gång och avstå. Eller så hittar jag någon duglig bild från Ven, sätter min egen skrivna forskningsrapport i ett fönster och bara skäms ihjäl!

 2. Klimakteriehaxan säger:

  Ack Susanne – du gör det inte enkelt för oss!

  • Susanne säger:

   Nej, fönsterteman ska inte vara för enkla för då blir det så många deltagare och då hinner jag inte kommentera hos alla. 😉

 3. larans säger:

  Nåväl, tackar för det, då kom ju min bild till användning iaf, även om det inte blev flitigt eller juridiskt!

 4. Lissen-To säger:

  Pampig klocka, med en storslagen teknik. Man måste nog vara vetenskapsman för att förstå,

  Jag fångade ett vackert ögonblick, inte alltför vetenskapligt.
  Fast hur det blir fönsterblänk och hur ljuset bryts, kanske är lite vetenskapligt 🙂

  Ha en fin dag, här strilar regnet ner.

  http://lissento.blogg.se/

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.