Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fototriss 176: Så här ser det ut där jag är idag, del 15

Det är ju evigheter sedan jag var med i Helenas fototrissutmaning. Inte sedan förra året i oktober, då när jag ännu inte hade fått så mycket med min vattenskadade lägenhet att sysselsätta mig med. Men nu, nu är det dags. Bilderna är förstås inte från idag utan från i måndags då jag hade med mig kameran på jobbet och hann ta fram den innan dagens aktivitet startade. Kan du gissa var jag befann mig? Och kan du förresten se vad det finns för något på alla tre bilderna? Ja, förutom vattnet, himlen och skogsremsan då.

Spegelblank vattenyta

Livboj, glasskylt, papperskorg, trädstam och bänk vid spegelblank vattenyta

Trädstubbe vid spegelblank vattenyta

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,