Bilder från Eslöv och övriga världen

Bilar är hårda – stenhårda

Möjligen har deltagare i Veckans fönster märkt att de inte fått någon respons från mig förrän alldeles nyss. Jag hade laga förfall kan man nog säga, för det var en otursdag igår, då jag råkade ut för en hård bil när jag cyklade hem efter att ha hämtat ut några foton jag låtit skriva ut hos Crimson. Trots min försiktighet vid en fyrvägskorsning i ett villakvarter blev jag påkörd av en bil som kom från vänster, dvs. jag hade företräde. Skånska Dagbladet var snabb med att få upp händelsen på sin hemsida, men missuppfattade en del. Jag gick alltså inte och bilföraren kom tillbaka efter ca en halvtimme.

Efter omplåstring och diverse röntgenplåtar på akuten i Lund fick jag besked om att inga ben var brutna trots alla blånader och onda ställen, och kunde komma hem i natt vid tvåtiden. Ont har jag nästan överallt och jag haltar fram med en svullen fot, men jag är i alla fall vid liv. Hjälm använde jag inte, men överväger allvarligt att införskaffa en.

Bil och stenar

Bilen på bilden har inget som helst samband med den inträffade händelsen.

 Min cykel när den var hel för en vecka sedan

Så här hel var min cykel i söndags. Just nu är den
ganska 
trasig men kan antagligen repareras igen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,