Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 184 (15/6): Valfritt

Det här fönstret hittade jag i början på maj i Trollenäs borgstuga. Jag valde att åka dit i veckan som gick också, men de fotona har jag  inte hunnit redigera än, så jag väljer detta gamla.

I morgon lördag, ska jag däremot välja att besöka Eslövs stadsmuseum där jag är en av 22 utställande fotografer. Det känns riktigt spännande att få vara med på en utställning. Har du vägarna förbi tycker jag du ska välja att gå in och titta. Invigning sker i morgon kl. 11.00 och utställningen pågår till den 12 augusti. Välkommen!

Solbelyst fönster
Förra veckans fönsterfotografer var:
Larans
Hanna
Linnéa
Anna
Rajson
Stare Ström
Pumita
Birgitta – foto CHIP
Della
Karin
Ninni E
Erik ”Semlan”
Mad World
Bittens bilder
Elisabeth
Mia
Jah Hollis

Vill du också vara med i Veckans fönster? Här är reglerna:

  • Torsdag kl. 17.00 presenterar jag temat för fönstret.
  • Dagen därpå, fredag kl. 17.00, lägger jag upp ett fönsterfoto på temat.
  • Publicera därefter ditt fönster på din blogg och lämna en kommentar till mitt fönsterfoto så att andra hittar rätt till dig. Länka samtidigt hit så att andra hittar fler fönsterfotografer.
  • Vill du även lägga upp en liten Veckans fönsterlogga hittar du mina loggor här.
  • Glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Skriv den gärna direkt i din kommentar.
  • Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka.
  • Du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.

Vill du bidra med temaförslag är du välkommen att maila ditt förslag till mig på ompio57(snabela)gmail(punkt)com där du byter ut orden inom parenteserna (och stryker parenteserna!) till motsvarande tecken.

Andra bloggar om: , ,