Veckans fönstertema: Somrigt 2

Somrigt är ett tema som förekommit tidigare men eftersom sommaren upprepar sig (eller det kanske den inte gör just i år om jag känner efter) så tycker jag det är ett tema som också tål att upprepas, eller vad säger du?

Välkommen i morgon fredag, efter kl. 17.00, då du kan publicera ditt somriga fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på den här bilden jag tog i början på juni när jag och en kollega gick en promenad efter jobbet.

Flicka som dansar på en blomsteräng

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Publicerat i Blommor och blad, Fönster och taggad , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

7 Responses to Veckans fönstertema: Somrigt 2

 1. Klimakteriehaxan säger:

  En sån ljuvlig prästkragsäng! Klart man vill dansa där!

 2. Della säger:

  Härlig bild.
  Du skulle bara veta vilken abstinens jag hade förra veckan när det inte var något Veckans fönster.

 3. Mia säger:

  Vilken härlig sommarbild! Såna behöver vi flera av, så vi håller värmen! 🙂

 4. Jah Hollis säger:

  Dessvärre får jag nog avstå den här veckan också. Min dator är paj och jag kan inte lägga in några bilder för tillfället. 🙁

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.