Bilder från Eslöv och övriga världen

Fly In i Eslöv 30 juni 2012

Igår förmiddags tog jag min förhyrda cykel, satte på mig min nyinköpta cykelhjälm (Ja, Pumita och Della som undrat – nu lämnar den inte mitt huvud när jag ger mig ut i trafiken på cykel. Fråga Sven om ni inte tror mig för han såg hjälmen igår.) och gav mig iväg till Eslövs flygfält där det anordnades flyguppvisningar. Bl.a. de här fotona hittade jag där.

Danske piloten Tom

När jag slog mig ner för en kopp kaffe satte sig den här piloten vid samma bord och jag frågade om jag fick ta ett foto av honom. Som synes fick jag det. Vilket plan han sedan flög minns jag inte, men han är dansk och heter Tom.

Flygplan

Det här planet släppte ut mängder av rök efter sig men enligt speakern var det inget miljöfarligt alls.
Uppdatering: Läser nu hos Sven att det är en North American T6 Texan.

Barn under flygplan

När planet landat på marken passade den här pojken på att titta lite närmare på det.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,